keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Vår och lite sommar redan i maj

Så var vi tillbaka på holmen!
Våren var superfin på Mullfjället, egentligen borde jag skriva att hela säsongen var superfin.
Vi upplevde att vi hela tiden fick vara i gott och glatt sällskap med våra gäster, mera kan man inte begära.
Jalle har börjat förstå, efter 4år, att det är helt okej att vara vintrarna i Jämtland. Han har nu helt samma dygnsrytm som på Pensar. Dagarna går till att sova, gärna i Petters säng. Och på nätterna blir han vild och galen och springer omkring i byn. Vi vet ju inte allt han sysslar med...

Nåväl, nu är vi på Pensar och har varit så i 4 veckor.
Ett litet snedsteg gjorde vi till Portugal som vi tycker sååå mycket om.
Vi vandrade, smakade på goda vin, god mat och satt på stranden och stirrade ut över Atlanten.

Vintern har varit synnerligen skonsam den här säsongen. Ingen skada att nämna...jaaa utom att kaffekokaren hade gått sönder. Men, den är nu reparerad och installerad.

Mest tid har det gått till att flytta och fixa i restaurangen. Som en del av er vet har jag nu nya titanknän, vill inte slita ut dem med att gå i trappor 200ggr i dygnet och samtidigt bära tunga lass av mat och kärl. Alltså har vi flyttat middagsserveringen en våning upp och gjort om nedre våningen till ett "vardagsrum" med soffor och bord, men också sittplatser för den som vill smaka på vår nyhet för i år - Bryggplanka. Å va ha dom nu hitta på?!?
Jo, det är en planka lastad med skärgårdsdelikatesser som serveras kl 14-21.00. Nu har vi matservering också dagtid. Ska bli roligt att se hur vi lyckas med de nya systemen. Lite har vi provat på redan. 5-8.5 hade vi Smaktest middagar och det var alldeles underbart! Både att göra mat och diskutera smak, utseende och helhet med gästerna i salen. Det här kommer vi alldeles säkert att göra varje år. Trött blev jag, men fick sova en lång och skön natt efter morsdagslunchen. Och Petter likaså!
Ny smaktest gör vi, men bara en kväll och då är det Bryggplankan som testas 20.5 kl 18-20.30.
Välkomna på testkväll!

Petter mår utmärkt hoppas få se många i hans bar i sommar  :)

Rolig start på säsongen vi hoppas det fortsätter likasom det varma vädret.

Vi ses!
Eva
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti