torstai 17. toukokuuta 2012

Sviter efter Tapani på Pensar

El-tel nissarna har ännu en del kvar att fixa på Pensar. Arbetet går helatide framåt än i grävmaskin och än i högre höjder.
Ibland är det el-avbrott och då kommer inget vatten ur kranarna, men vi är till all tur grannar med sjön. Där kan man tvätta potatis och samtidigt njuta av vårsolen ... lite kallt blev det kanske om fingrarna.
Petter och Ralf jobbar vidare med renoveringar. i skall veta att det blir fint, Klippan nr 8 får en stor fin terrass med lagstadgat räck så att varken flaskor eller barn kommer mellan ribborna i skyddstaketet kring terassen ...
Caracalla bastun är i full gång, lite skavank på taket ännu, men det stör inte badandet.
Hamnenen är öppen och välkomnar båtgäster. Fom. 1/6 kan  alla båtgäster njuta av vårt nya koncept Hamnpension-Laiturihoito. Hamnplats+middag+frukost för 67€/2 personer och följande personer i samma båtlag 26€/person. Skönt och gott låter det, eller hur?
Idag, torsdag, har vi talko det forslas stenar, sand och gjuts och inomhus pysslas det med smått som att limma nya tassar på stolarna. Har skaffat e STOR tub No Nails att limma med - måntro det inte skall lyckas att hålla tassara på plats lite längre med det dunder limmet!
Talkot fortsätter hela veckoslutet och vi hoppas att regnet upphör så att fönstertvätten kan köra igång.

Jo, en sak innan jag lämnar blogen. Vi tjuvstartar i Paviljongen och håller öppet lö 26/5 kl 18-21.30.
Välkomna på god mat och vägarna passerar i närheten av Pensar, eller ni inte känner för att koka ihop middag i stugan, eller kanske vill komma på minisemester, Talludden, i all sin prakt, är ännu obokad ... :)

Varmt välkomna till vårt smultronställe vid havet!
Hälsar Eva & Petter
Gräver jordkabel
Spänner luftkabel


Potatistvätt till vänster och Talludden till höger.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti