tiistai 7. helmikuuta 2012

Paus i skrivandet men vi är här!

Det har varit kallt och blåsigt, men också soligt i fjällen. Gäster från Sverige, Tyskland och Holland har vi skött om på Mullfjället med både mat och bastu. Det har varit jätteroligt!
Och så har vi fått ta del av Marias vackra bilder som hon skickar från Pensar Syd. Orchidéer som blommar i vårt hem och samtidigt blommar av is som ser ut som jättestora liljekonvaljer.
Vi har nu fått vår nya "van" en bil att köra våra gäster ståndsmässigt till skidbacken och till och från tågstationen.
På bilden ser ni den blå som är multivan och heter Karl-Gustav och den röda bredid (mera snö på) heter Sauli och kuskar mera "gods" :)
1/2 kunde vi konstatera att alla våra tillstånd och våra samordningsnumror var i ordning. Nu kan man njuta av goda vin, ta sig en hojt eller Jämtlands öl till maten eller i lobbybaren.
Också brandlarms installationerna är på slutrakan. Bosse och Johans har jobbat jättebra, trots att larmet fick fnatt i natt och började pipa. Petter kopplade ur säkringen ... sedan var det tyst igen.
På måndagen (6/2) blev det varmare här upp och Jalle har kunnat vara ute på äventyr (eller bestyr). Måste vara en lättnad för honom! Han mår som en prins och börjar vara i topp vintertrim med burrig päls och trind mage.
Petter har fått num nummr 1 ytrenoverat och har idag inrett med nya sängar och hyllor. Riktigt mysigt fick han det. Han har också inrett vårt eget sovrum idag så att den ena inte behöver klättra över den andra för att komma bort från sängen. Och så har vi fått varsin sänglampa från IKEA!
Snart kanske man kan kalla sig för Vinter-Jämtlänning.
Ikväll skall vi fira Finlands nya president med Jämtlands öl som heter President!

Ha det gott go´vänner och vi hörs igen om en liten vecka
Eva & Petter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti