maanantai 27. helmikuuta 2012

På riktigt bråttom här i Åre

3 viikkoa täydellä vauhdilla! Toistaiseksi kaikki hyvi, vielä yksi viikko majatalo täynnä ja sen jälkeen rauhalliesmpia viikkoja Pääsiäiseen saakka.
Kiireiden kesken moni tuttava on ehtinyt piipahtamaan katsomassa majataloamme, toivottavasti saamme ensi vuonna toivottaa heidät ja moni muu Suomesta tervetulleiksi Pensionat Mullfjälletin vieraiksi.

Tämän viikon mielenkiintoisin tapahtuma oli torstai-iltana kun majataloon tupsahtaa 8 henkilöä myöhään illalla. Paniikki iski - mihin majoitamme nämä 8 henkilöä, majatalo on aivan täynnä?!? Kävi kuitenkin äkkiä ilmi että edustivat eri viranomaisia jotka tekivät tarkistus kierroksen. Poliisi, verovirasto, alkoholitarkastajat, pelastuslaitos ym. Tiukat ilmeet ja kiperät kysymykset, mutta selvittiin merkinnällä U.A. = Utan Anmärkningar eli Ei Huomautuksia.

Odotamme innolla kevään tuloa myös Åreen. Eilen ensimmäiset linnut lauloi Indalsälvenin rannalla.
Hiihtokelit, murtomaahiihtäjille varsinkin, senkun paranevat ja kohta aurinko lämmittää sen verran että voi lähteä Mullfjälletin tai Renfjälletin retkiladuille. Ei tarvitse edes enää ostaa erilaisia voiteita ruskettuakseen :)

Tänään aurinko paistaa ja on muutama miinus aste - parempaa keliä ei voi pyytää :)


Kuvasarjassa Tukholmalaisia vieraita leikkimässä pihapiirissä sekä naapuritontille rakennettu passiivitalo jonka pitäisi pystyä palauttamaan energiaa takaisn kiertoon kulutuksen sijasta. Mielenkiintoista. Katso tarkemmin www.lfz.se, kiinteistön nimi on Villa Rastretto.

Voikaa hyvin - Må så gott!
Hälsningar Eva & Petter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti