sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tö väder

Plötsligt blev det plusgrader!
Det kommer dugg ner från himlen och det är halt så in i vassen. Vi var just ut på söndagspromenad och plumsade 50m genom 70cm hög våt snö...bygger upp knämuskler så att trapplöpningen skall gå smärtfritt i sommar på Pensar. Ja, de som jobbar som servitörer springer ca 200ggr/dag up och ner om och om igen. Och alltid har de ngt i händerna. Kanske borde vi ordna årets introduktionsskolning uppe i Åre med mera fysisk träning än kassaapparat och annat mindre viktigt :)
Två morgnar har det kännts betydligt ljusrae här. Ännu i slutet av december kom dagsljuset ca 9.30 och idag var det riktigt ljust redan just före 9.
Här är lugnt i stugan, Petter kokar korv och jag skall dra mej till brasrummet och kasta mej i soffan.
Jo, en sak ännu innan jag går. Vi har röstat på vår kandidat i presidetvalet. Körde 100km för att komma till vallokalen i Östersund. Där satt en dam som incisterade på att prata finska med oss även om hon bröt kraftigt på rikssvenska. Hon hade bott i Sverige sedan 1954!
Sökte samtidigt efter säng åt oss, men utan att finna den ultimata. Åker till Trondheim i tisdag och ser om vi hittar säng!

Ha det gott och välkomna på besök!
Hälsar Eva & Petter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti